Lewis Hamilton sportfogadás reméli, hogy az F1-ben továbbra is „legalább 10 évig” vezet.

Nico Rosberg viccelt, hogy segíteni tudna Lewis Hamiltonnak, hogy tanuljon németül beszélni, most visszavonult, míg Hamilton azt mondta, reméli, hogy a következő évtizedben Formula-1-es vezető marad, mivel a duó a rajongóknak a szezon végi rendezvénye során a Mercedes rajongóinak szól Stuttgartban.Nico Rosberg a legjobbat húzta unibet sportfogadás magáról, mielőtt F1-es bajnokként meghajlott Paul Weaver Bővebben

Rosberg, az újonnan koronázott F1-es bajnok, aki vasárnap Abu Dhabiban megkoronázta leánykori világbajnoki címét, pénteken megdöbbentette a sportvilágot azzal, hogy azonnali hatállyal visszavonult.A 31 éves német eredetileg csak egy maroknyi embert – köztük a nagy riválisa Hamiltonot – mondta el, mielőtt a FIA Bécsben megrendezésre kerülő éves díjátadó ünnepségét megelőzően bejelentette volna.

Szombaton Hamilton elnézést kért a a németországi hiánya miatt nézett a tömegre, és megkérdezte: „Megpróbálok egy kicsit németet… hogyan mondhatom:„ olyan boldog vagyok, hogy itt vagyok? ”.” Miután a kérését lefordították, hozzátette: „ 13 éves korom óta jártam a Mercedes családdal, és remélem, hogy a nyugdíjba vonulásomig németül tudok beszélni. ”

Rosberg, aki korábban királynő We’s kiadását kezdte a bajnokok az élvezetes közönség örömére, mondta Hamilton: „Ha egy német tanárt keresel, hívj fel, ahogy keresek munkát.” Hamilton gyorsan válaszolt, mondván: „Nico legrosszabb német tanár; azt mondja nekem, minden rossz szót. ”

Hamilton, 31, aztán megkérdezték, mennyi ideig várható, hogy továbbra is vezet egy F1-es autót:„ Azt tervezem, hogy legalább 10 évig itt leszek. ”

A Ferrari Sebastian Vettel, a négyszeres bajnok, és McLaren kettős világbajnoka, Fernando Alonso, pályázóként került sor, de mindkét Bet365 versenyző a következő szezonban szerződést kötött csapataival.Pascal Wehrlein, a Mercedes junior vezetőprogram védője, és Valtteri Bottas, a Williams is szerepel a keretben.

„Minden lehetőséget meg kell vizsgálnunk, de nagyon nehéz cserélni, – mondta a Mercedes motorsport vezetője, Toto Wolff. – Ezt hétfőn fogjuk megnézni.